Stoiximan Super League

Κοντά σε Μποάκι, πρόταση για Περέιρα από Ελλάδα

Πολύ κοντά σε συμφωνία δανεισμού με την Αταλάντα για την απόκτηση του Ρίτσμοντ Μποάκι βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Ξεκαθαρίζει την Παρασκευή το θέμα. Πρόταση για Περέιρα.

Ο ΠΑΟΚ εγκαταλείπει οριστικά την υπόθεση του Όλα Τοϊβόνεν, όπως επιβεβαίωσε ο Φρανκ Άρνεσεν, με τον τεχνικό διευθυντή του «Δικεφάλου του Βορρά» να επιβεβαιώνει τις επαφές με την Αταλάντα για τον Ρίτσμοντ Μποάκι.

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να αποκτήσουν τον Γκανέζο φορ δανεικό, επειδή δεν έχουν ολοκληρωμένη άποψη για τις ικανότητές του και δεν θέλουν να δεσμευτούν, αλλά θέλουν οψιόν αγοράς. Οι Ιταλοί έγραφαν νωρίτερα για συμφωνία με την ομάδα του Μπέργκαμο για δανεισμό του έναντι ενός ποσού 600.000 ευρώ. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει οριστικά την Παρασκευή, όταν και ο Άρνεσεν θα μεταβεί στην Ιταλία.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, υπάρχει πρόταση από ελληνική ομάδα για τον Φακούντο Περέιρα και ο σύλλογος δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο πώλησής του. Για τον Αργεντινό υπάρχει πρόταση δανεισμού από ομάδα του εξωτερικού.

Παράλληλα, ο Φρανκ Άρνεσεν δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο απόκτησης στόπερ, ενώ τόνισε πως ο ατζέντης του Ρικάρντο Κόστα θα συναντηθεί μαζί του στην Κοπεγχάγη, χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο λόγος του ραντεβού κι αν τίθεται ζήτημα αποχώρησης του Πορτογάλου στόπερ.

Τέλος, ο Εγιάλ Γκολάσα θα επιστρέψει στις προπονήσεις μετά από απόφαση του Ιγκόρ Τούντορ, μιας και δεν βρέθηκε ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x