Γενικά

Κοντά σε Νομπόα η Ζενίτ, ανοίγει ο δρόμος για Βίτσελ

Όπως αναφέρουν τα ρωσικά Μέσα, η Ζενίτ είναι κοντά στην απόκτηση του Κρίστιαν Νομπόα από την Ροστόφ, κάτι που αν συμβεί θα ανοίξει τον δρόμο του Άλεξ Βίτσελ για τη Γιουβέντους.

Η Ζενίτ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Ροστόφ για την απόκτηση του Κρίστιαν Νομπόα, όπως μεταδίδουν τα ρωσικά Μέσα, μεταγραφή που αν ολοκληρωθεί θα διευκολύνει τη μετακίνηση του Άλεξ Βίτσελ στη Γιουβέντους.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Izvestia», η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης έχει φτάσει σε κατ' αρχήν συμφωνία με τη Ροστόφ για την απόκτηση του μέσου από το Εκουαδόρ, γνωστού στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής της Ζενίτ Μιρτσέα Λουτσέσκου εκτιμά απεριόριστα τις ικανότητες του γεννημένου στις 9 Απριλίου του 1985 ποδοσφαιριστή και έχει εισηγηθεί την απόκτησή του για την ενδυνάμωση του ρόστερ του κλαμπ.

Εφόσον η μεταγραφή του Νομπόα στην κυπελλούχο UEFA ΤΟΥ 2008 ολοκληρωθεί, το κενό που θα άφηνε ο Άλεξ Βίτσελ εάν μετακινούταν στην Γιουβέντους, λόγος για τον οποίο «χάλασε» η υπόθεση το καλοκαίρι, δεν θα υπάρχει πλέον, με τον Βέλγο μέσο να παίρνει το «πράσινο» φως για να αγωνιστεί στον σύλλογο του Τορίνο.

Επιμέλεια: Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x