Πορτογαλία

Κοντά σε Ντοστ η Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Πολύ κοντά φαίνεται πως είναι Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Βόλφσμπουργκ για να συμφωνήσουν τους όρους της μετακίνησης του Μπας Ντοστ στην πορτογαλική ομάδα.

Με αντίπαλο την Άουγκσμπουργκ ξεκινά η Βόλφσμπουργκ τις υποχρεώσεις της για το γερμανικό πρωτάθλημα, με τον Μπας Ντοστ να ξεκινά πιθανότατα στην κορυφή της επίθεσης των «λύκων», αφού ο Μάριο Γκόμεζ αντιμετωπίζει ενοχλήσεις.

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο, αυτό το παιχνίδι να αποτελέσει το τελευταίο του Ολλανδού στη Bundesliga, καθώς όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πορτογαλία με τη φανέλα της Σπόρτινγκ.

Τα «λιοντάρια» της Λισαβόνας έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού, με τους Γερμανούς να δέχονται να τον παραχωρήσουν με ένα ποσό κοντά στα 10 εκατ. ευρώ.

Στην υπόθεση ήρθε να βάλει «φωτιά» μία δήλωση του προπονητή της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Τόμας Τούχελ, μετά την κλήρωση των ομίλων του Champions League», με το Γερμανό τεχνικό να σχολιάζει την προσεχή αντίπαλό του, Σπόρτινγκ, λέγοντας: «Μόλις τώρα, νομίζω, έκλεισαν τον Μπας Ντοστ».

Επιμέλεια: Γιάννης Καραγιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x