Stoiximan Super League

Κοντά σε Πεδρόσα, φουλ και για Μολέντο ο Ολυμπιακός

Έντονη κινητικότητα στον Ολυμπιακό για τον 21χρονο μεσοαμυντικό της Σετούμπαλ, αλλά και προσπάθεια για τον πρώην αμυντικό του Παναθηναϊκού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται την Τετάρτη στην Αθήνα και η επιστροφή του στη νέα ποδοσφαιρική του βάση θα δώσει… ώθηση στις μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού.

Όπως αποκαλύπτει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο Πορτογάλος προπονητής έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Αντρέ Πεδρόσα, υπάρχει ήδη κινητικότητα για την αγορά του από τη Σετούμπαλ και φαίνεται πως είναι πολύ πιο κοντά αυτή τη στιγμή από οποιονδήποτε άλλο στόχο.

Ο 21χρονος Πορτογάλος άσος, που αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, μένει ελεύθερος σε έναν χρόνο και σίγουρα αυτό το γεγονός ευνοεί τους Πειραιώτες, αλλά η λογική λέει ότι θα πρέπει, όπως και να 'χει, να δοθεί ένα σημαντικό ποσό από τους «ερυθρόλευκους» για να αποκτηθεί, διότι προέρχεται από σεζόν με πολλές συμμετοχές. Οι επαφές είναι σε καλό δρόμο και το θέμα θα ξεκαθαρίσει σύντομα για μια θέση που θεωρείται νευραλγική για το νέο Ολυμπιακό.

Φέτος ο Πεδρόσα είχε 24 ματς, τα 18 στο πρωτάθλημα (13 σαν βασικός) και τα 6 στο Κύπελλο (2 σαν βασικός), αγωνιζόμενος και στον τελικό με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, από τις ακαδημίες της οποίας και προέρχεται.

Όσον αφορά στον Ροντρίγκο Μολέντο, αποτελεί πλέον ξεκάθαρα τον μεγάλο στόχο για την ενίσχυση της άμυνας. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποφασίσει να κάνουν μεγάλη προσπάθεια για τον 31χρονο Βραζιλιάνο στόπερ, ωστόσο η υπόθεση δεν είναι απλή γιατί η Ιντερνασιονάλ τον απέκτησε μόλις το Γενάρη και ήδη είναι βασικός. Μάλιστα τα ξημερώματα σκόραρε στο 3-0 επί της Σαπεκοένσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x