Ισπανία

Κοντά σε Πραντέλι η Βαλένθια

Ο Τσέζαρε Πραντέλι αποτελεί αυτή τη στιγμή τον «Νο1» στόχο της διοίκησης της Βαλένθια για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου.

Στο πρόσωπο του Τσέζαρε Πραντέλι έχουν βρει οι διοικούντες την Βαλένθια, τον ιδανικό για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Μarca», που επιβεβαιώνει η ηλεκτρονική έκδοση της «Gazzetta dello Sport», ο Ιταλός προπονητής δείπνησε την Πέμπτη με τον αθλητικό διευθυντή της Βαλένθια, Χεσούς Γκαρσία Πίταρτς, ο οποίος του μετέφερε την επιθυμία να αναλάβει τον πάγκο των «νυχτερίδων».

Οι δύο πλευρές έφτασαν σε κατ’ αρχήν συμφωνία, με τις «ευλογίες» του ιδιοκτήτη του συλλόγου Πίτερ Λιμ, που εμφανίζεται αποφασισμένος να εμπιστευτεί στα χέρια του Πραντέλι, το πλάνο του για το μέλλον.

Η σεζόν για την Βαλένθια ξεκίνησε καταστροφικά, με τέσσερις ήττες στις πρώτες ισάριθμες αγωνιστικές. Οι δύο διαδοχικές νίκες που ακολούθησαν, «ξεκόλλησαν» την ομάδα από τον πάτο της βαθμολογίας, δεν αρκούν όμως για να αλλάξουν την γνώμη που υπάρχει για τον τεχνικό Μάρκο, ο οποίος κρατάει αυτή τη στιγμή το «τιμόνι». Έτσι φτάσαμε στο ραντεβού της Πέμπτης και την πρόταση, που περιλαμβάνει συμβόλαιο ενός έτους με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα, δυνατότητα στελέχωσης του τεχνικού επιτελείου σύμφωνα με τις επιταγές του Πραντέλι, καθώς και απόκτηση των εισηγήσεών του, όσον αφορά την ενίσχυση του ρόστερ στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Μένει να φανεί, εάν τις επόμενες ημέρες ή και ώρες, η συμφωνία επισημοποιηθεί.

Επιμέλεια: Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x