Stoiximan Super League

Κοντά σε Στεάουα ο Χατζηισαΐας

Στη Ρουμανία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Χατζηισαΐας, σύμφωνα με τις ενδείξεις και ενώ δεν υπολογίζεται από τον ΠΑΟΚ.

Βρέθηκε λύση την ύστατη ώρα για την περίπτωση του Δημήτρη Χατζηισαΐα στον ΠΑΟΚ. Ο υψηλόσωμος στόπερ δεν είναι στα βασικά πλάνα του Βλάνταν Ίβιτς, όπως έχει φανεί εδώ και καιρό και αναμένεται να παραχωρηθεί στη Στεάουα Βουκουρεστίου.

Αυτό αναφέρεται στη «Live Sport» και αναμένονται οριστικές εξελίξεις από στιγμή σε στιγμή. Ο παίκτης, παρότι γνώριζε ότι δεν υπολογίζεται από το τεχνικό τιμ, εμφανίστηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Ρουμανίας από όταν εμφανίστηκε αυτή η προοπτική στον ορίζοντα και τήρησε την ίδια στάση μέχρι πρόσφατα, θέλοντας να εξαντλήσει τις πιθανότητες να χωρέσει στο ρόστερ ή να βρει κάποια άλλη ομάδα.

Ωστόσο, φαίνεται, ότι ύστερα από αρκετή πίεση, δέχθηκε να πάει δανεικός στη Στεάουα. Πάντως, φαίνεται ότι προσπαθεί να βρει κάτι καλύτερο στο… παρά πέντε. Ομάδα δηλαδή από καλύτερο πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται ότι αχικά ήταν στα πλάνα του ΠΑΟΚ να τον δώσει δανεικό ως αντάλλαγμα για να αποκτήσει τον Βαρέλα από τη Στεάουα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x