Stoiximan Super League

«Κοντά σε συμφωνία με τους Κινέζους για τον Ιμπάρμπο»

Την πεποίθησή του ότι σύντομα η Κάλιαρι θα συμφωνήσει με τον κινεζικό σύλλογο, Wuhan Zall, για την πώληση του Βίκτορ Ιμπάρμπο εξέφρασε ο αθλητικός διευθυντής των Ιταλών, Στέφανο Καποτζούκα.

Προς την ολοκλήρωσή του και μάλιστα με θετικό τρόπο ως προς τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού οδηγείται το σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Βίκτορ Ιμπάρμπο, όπως προκύπτει από τα σημερινά λεγόμενα του αθλητικού διευθυντή της Κάλιαρι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέφανο Καποτζούκα φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή του «Tutto Mercato» και μίλησε για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα του, μεταξύ των οποίων είναι και το μέλλον του Κολομβιανού άσου.

Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον από τον κινεζικό σύλλογο, Wuhan Zall για τον παίκτη του Παναθηναϊκού και μάλιστα εξέφρασε την αισιοδοξία ότι σύντομα θα προκύψει συμφωνία.

«Ήταν σε δανεισμό στον Παναθηναϊκό, αλλά ο ελληνικός σύλλογος έχει δυσκολία να τον διατηρήσει. Υπάρχει μια πρόταση από την Κίνα που δεν πληροί τις απαιτήσεις μας, αλλά πιστεύω μπορούμε να φτάσουμε σε συμφωνία», είπε χαρακτηριστικά προεξοφλώντας τη θετική κατάληξη των συζητήσεων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x