Stoiximan Super League

Κοντά σε Τσαβαρία και φορ-έκπληξη η ΑΕΚ (audio)

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έκανε γνωστό στους δημοσιογράφους που έχουν ακολουθήσει την αποστολή στην Πολωνία ότι η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Αργεντινού.

Κοντά στην απόκτηση του Τσαβαρία είναι η ΑΕΚ.

Αυτό έκανε γνωστό ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς σε συζήτηση που είχε με τους δημοσιογράφους που έχουν ακολουθήσει την αποστολή της Ένωσης στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

O Τσαβαρία ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του από την Μπελγκράνο της πατρίδας του και από το 2010 αγωνίζεται στην Ευρώπη. Αρχικά, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την Αντερλεχτ, όμως αυτή τον δάνεισε σε άλλες ομάδες του Βελγίου και στην Κορτράικ σε δύο χρονιές είχε 13 γκολ και 9 ασίστ και, έτσι, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τη Λανς. Παίζοντας δύο σεζόν στη Λιγκ 2 και μία στο Championnat, έγινε βασικότατος στα δεξιά της επίθεσης.

Μετά από τρεις «γεμάτες» χρονιές με 91 ματς και 21 γκολ στη Λανς, ο Τσαβαρία ψάχνει την επόμενη ομάδα που θα τον καλύπτει οικονομικά και αγωνιστικά και η ΑΕΚ του προσφέρει διετές συμβόλαιο, αφού ο παίκτης διαθέτει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Τιμούρ Κετσπάγια. Αξίζει να σημειώσουμε πώς τη σεζόν 2014-2015, όπου η Λανς αγωνίστηκε στην Ligue 1, o Αργεντινός είχε 31 συμμετοχές με 7 γκολ και 2 ασίστ.

Όπως μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, αναφέρθηκε γενικότερα στα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας εκτιμώντας ότι πρόκειται να υπάρξουν τουλάχιστον άλλες τρεις ενσωματώσεις νέων παικτών στην προετοιμασία.

Εκτός του Τσαβαρία, ο Μιλοβάνοβιτς ανέφερε ότι υπάρχουν και επαφές με έναν παίκτη του οποίου το όνομα κρατείται μυστικό από τη διοίκηση. Πρόκειται για μια αρκετά καλή περίπτωση για την ΑΕΚ στην οποία «δουλεύει» αποκλειστικά ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας. Ακόμη ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς υποστήριξε ότι υπάρχουν διαπραγματεύσεις με παίκτη έκπληξη για τη θέση του φορ, ενώ εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν για την θέση του χαφ.

Ακούστε την είδηση όπως την μετέφερε στον αέρα ο απεσταλμένος του ΣΠΟΡ FM στην Πολωνία, Γιώργος Τσακίρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x