Ιταλία

Κοντά σε Τζέκο η Ρόμα

Σε προφορική συμφωνία έχουν έρθει η Ρόμα με τον Έντιν Τζέκο και πλέον οι «τζιαλορόσι» καλούνται να τα βρουν με τη Μάντσεστερ Σίγι για την απόκτηση του Βόσνιου επιθετικού.

Στην Ιταλία και τη Ρόμα συγκεκριμένα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Έντιν Τζέκο, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα.

Συγκεκριμένα, το «Sky Sport Italia» υποστηρίζει ότι ο ιταλικός σύλλογος συμφώνησε προφορικά με τον Βόσνιο επιθετικός και πλέον εκείνο που απομένει είναι να τα βρει και με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Το ρεπορτάζ του ιταλικού δικτύου αναφέρει πως η πληροφορία προήλθε από τον συμπατριώτη του Τζέκο, Μίραλεμ Πιάνιτς, ο οποίος αποκάλυψε πως ο 29χρονος φορ θα ήθελε να παίξει στους «τζιαλορόσι», ακόμα και αν χρειαστεί να μειωθούν οι ετήσιες αποδοχές του.

Παράλληλα, στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο διεθνής άσος θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι 4,5 εκατ. ευρώ, ενώ αυτή τη στιγμή στους «πολίτες» αμείβεται με 5,5 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Από την πλευρά του, ο βρετανικός σύλλογος δεν δείχνει αρνητικός στο ενδεχόμενο να δώσει τον Τζέκο, πόσω μάλλον αν αποκτήσουν τον Άντεμ Λιάγιτς ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x