Stoiximan Super League

Κοντά στην έξοδο και ο Βεζυρτζής

Δυσφορία έχουν προκαλέσει στον Νίκο Βεζυρτζή τα όσα συνέβησαν τη Δευτέρα στον ΠΑΟΚ και ο αντίπροεδρος της ΠΑΕ αναμένεται να υποβάλλει την παραίτησή του.

Στο τέλος θα μείνει μόνο ο… Τούντορ. Μέχρι χθες υπήρχε η εκτίμηση ότι ο Κροάτης τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ και εκτός του ότι διατηρήθηκε στη θέση του, σιγά-σιγά αποχωρούν όλοι οι τριγύρω του. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιάκωβος Αγγελίδης, άνοιξε πρώτος την πόρτα της εξόδου, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους και τη θέση του πήρε ο Λούμπος Μίχελ.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, αναμένεται κι άλλη αποχώρηση. Ο αντιπρόεδρος, Νίκος Βεζυρτζής, ο οποίος επανήλθε στο ΔΣ του συλλόγου πριν περίπου ενάμιση μήνα, εμφανίζεται έντονα δυσαρεστημένος από τα όσα συνέβησαν τη Δευτέρα στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Έχει να κάνει με δύο γεγονότα αυτή του η ενόχληση. Περίμενε να αναβαθμιστεί μετά την παραίτηση του Αγγελίδη, αλλά είδε τον Σλοβάκο (που προοριζόταν πριν τις εξελίξεις για αθλητικός διευθυντής) να παίρνει τη θέση του. Παράλληλα, είναι κοινό μυστικό ότι δεν… «τρελάθηκε» με την παραμονή του 38χρονου τεχνικού στον ΠΑΟΚ.

Το θέμα πρόκειται να ξεκαθαρίσει το πρωί της Τρίτης. Αν σκοπεύει να μετουσιώσει σε πράξη τη σκέψη του θα το κάνει πριν το μεσημέρι. Πάντως, ο Ιβάν Σαββίδης προτίμησε να τοποθετήσει τον Μίχελ στην προεδρία, θεωρώντας ότι είναι η καλύτερη λύση στην παρούσα φάση και όπως φαίνεται δεν τον προορίζει για μόνιμη λύση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x