Stoiximan Super League

Κοντά στην Σέρο Πορτένιο ο Καρντόσο

Στην Σέρο Πορτένιο είναι πολύ πιθανό να αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Όσκαρ Καρντόσο, όπως αποκαλύπτουν Μέσα της Παραγουάης.

Τάσεις επαναπατρισμού φέρεται να έχει εκδηλώσει ο Όσκαρ Καρντόσο, σύμφωνα με τα Μέσα της Παραγουάης. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, ο οποίος τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην πατρίδα του απολαμβάνοντας την έλλειψη αγωνιστικών υποχρεώσεων, αποτελεί υποψήφιο μεταγραφικό στόχο της Σέρο Πορτένιο της οποίας και είναι υποστηρικτής.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα ''Cardinal Deportivo'', η ιστορία μοιάζει να έχει προχωρήσει αρκετά καθώς την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να έχει συνάντηση με τους ιθύνοντες συλλόγου, όπου και θα συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας τους ενόψει της επόμενης σεζόν.

Υπενθυμίζουμε πως ο 33χρονος επιθετικός των «ερυθρολεύκων» δεσμεύεται με κλειστό συμβόλαιο ως το 2018, ωστόσο οι υπεύθυνοι του μεταγραφικού σχεδιασμού στην ομάδα του Πειραιά δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τη φετινή του παρουσία και για αυτό δεν θα ήταν αρνητικοί στο ενδεχόμενο αποχώρησης του, καθώς έτσι θα απαλλαχθούν και από ένα από τα βαρύτερα συμβόλαια στο σύλλογο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x