Stoiximan Super League

Κοντά στο deal ΑΕΚ-Άντερλεχτ για Βράνιες, άμεσα οι εξελίξεις

Προς ολοκλήρωση οδεύει το σίριαλ Βράνιες, με τον Βόσνιο να είναι κοντά στην Άντερλεχτ. Άμεσα οι εξελίξεις. Ποιο το οικονομικό όφελος για την ΑΕΚ, που πρόκειται να βάλει ρήτρα για ελληνική ομάδα.

Κοντά στην Άντερλεχτ ο Βράνιες!

Από τις διαπραγματεύσεις των τελευταίων ωρών ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον σύλλογο από το Βέλγιο, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι δεν απέχει το deal για μετακίνηση του Βόσνιου στόπερ. Οι οριστικές εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν τα επόμενα 24ωρα και όπως αναφέρεται στην «Ώρα των Σπορ», δεν αποκλείεται ο διεθνής άσος να αποχαιρετήσει την Ένωση και εντός της ημέρας.

Σε ό,τι αφορά το οικονομικό κομμάτι, οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να βάλουν σίγουρα στα ταμεία τους 3 με 3,5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά πρόκειται για κάτι που θα κλειδώσει από τις διαπραγματεύσεις που θα ακολουθήσουν. Επιπλέον, στο τραπέζι έχουν πέσει και άλλοι όροι, όπως το ποσοστό μεταπώλησης, ενώ σύμφωνα με τη «Live Sport» η ΑΕΚ θα πάρει συν 200.00 ευρώ σε περίπτωση που κατακτήσει το πρωτάθλημα η Άντερλεχτ.

Οπότε, το οικονομικό όφελος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ θα είναι κοντά στις απαιτήσεις που είχε από την αρχή, όταν και ζήτησε 4 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη. Ακόμη, θα μπει και υψηλή ρήτρα για το ενδεχόμενο που άλλος ελληνικός σύλλογος θελήσει να κάνει δικό του τον Βράνιες στο μέλλον, όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x