Stoiximan Super League

«Κοντά στον ΠΑΟΚ ο Τοϊβόνεν»

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Όλα Τοϊβόνεν παρουσιάζεται ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα του σουηδικού Τύπου που επικαλείται πληροφορίες από την Ελλάδα.

Έτοιμος να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ εμφανίζεται ο Όλα Τοϊβόνεν, σύμφωνα με βραδινό δημοσίευμα στη Σουηδία.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Fotbollskanalen» αναφέρει ότι ο διεθνής επιθετικός της Ρεν είναι κοντά στον ΠΑΟΚ, επικαλούμενη μάλιστα και πληροφορίες από την Ελλάδα.

Το ρεπορτάζ επαναφέρει και τις δηλώσεις που είχε κάνει πριν από μερικές ημέρες ο 29χρονος άσος, ο οποίος είχε δηλώσει: «Θέλω να παίζω. Θέλω να φύγω από την ομάδα. Δεν θέλω να είμαι κάπου που δεν με θέλουν. Μου είπαν την περσινή σεζόν ότι θέλουν να με πουλήσουν. Τους απάντησαν θετικά και ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Έχω κάποιες προτάσεις».

Στο ίδιο κείμενο ο συντάκτης επικαλείται το «Soccer Channel», το οποίο φέρεται να προσέγγισε άνθρωπο του ΠΑΟΚ: «Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει μόνο έναν έμπειρο επιθετικό που είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης και ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Φρανκ Άρνεσεν, και ο προπονητής, Ιγκόρ Τούντορ θέλουν έναν επιθετικό με εμπειρία. Ο Τοϊβόνεν είναι ψηλά στη λίστα τους και φαίνεται πως είναι κοντά σε συμφωνία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x