Stoiximan Super League

Έκλεισε Πούγγουρα ο Παναθηναϊκός!

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Αχιλλέας Πούγγουρας, καθώς το τριφύλλι έδωσε τα χέρια τόσο με τον νεαρό αμυντικό, όσο και με τον ΠΑΟΚ!

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αχιλλέας Πούγγουρας! Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης, οι πράσινοι έδωσαν τα χέρια τόσο με τον ΠΑΟΚ, όσο και με τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος θεωρείται μια αξιόπιστη λύση, δεδομένου και των μεταγραφικών περιορισμών που έχουν επιβληθεί στο σύλλογο.

Ο νεαρός άσος (που χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια του, ενώ αγωνίζεται με ευκολία και στο αριστερό άκρο της άμυνας) δεν βρισκόταν στα πλάνα του Ράζβαν Λουτσέσκου και κάπως έτσι... χώθηκαν οι πράσινοι για να ικανοποιήσουν και τα θέλω του Γιώργου Δώνη, ο οποίος έχει ζητήσει δύο στόπερ και του αρέσει ο συγκεκριμένος.

Ο Πούγγουρας μεταπήδησε στις ακαδημίες του «δικεφάλου του βορρά» το 2012, ωστόσο δεν κατάφερε να... μπει ενεργά στην πρώτη ομάδα, μετρώντας συνολικά 13 συμμετοχές, ενώ το φετινό χειμώνα μετακόμισε στην πολωνική Άρκα Γκντίνια, όπου κατέγραψε 5 εμφανίσεις.

Ακόμα είναι «ανοιχτό» το καθεστώς με το οποίο θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στον Παναθηναϊκό. Αν, δηλαδή, θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού ή αν θα κατηφορίσει Αθήνα ως ελεύθερος, με τις πιθανότητες να... γέρνουν υπέρ του δεύτερου σεναρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x