Ελλάδα

Κονταρός για τις καταγγελίες Βούρβαχη στον ΣΠΟΡ FM: «Τον προκαλώ να πάει στη δικαιοσύνη»

Για τις απίστευτες καταγγελίες που έκανε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Βούρβαχης (ότι η ΕΠΣ Χανίων εξαγοράστηκε με χρήματα που μοίραζε από σακ-βουαγιάζ) τοποθετήθηκε ο Μανώλης Κονταρός.

Θέση για τα όσα απίστευτα του καταλόγισε ο Γιώργος Βούρβαχης από τη συχνότητα του ΣΠΟΡ FM 94,6 πήρε ο Μανώλης Κονταρός.

Αναφερόμενος στις καταγγελίες του πρώην προέδρου της ΕΠΣ Χανίων ότι εκείνη εξαγοράστηκε με χρήματα που μοίραζε από σακ-βουαγιάζ, ο γνωστός λυράρης κάνει λόγο για συκοφαντικές και δυσφημιστικές δηλώσεις.

Σημειώνει, δε, ότι έχει καθαρή τη συνείδησή του και προκάλεσε τον κ. Βούρβαχη να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.


Αναλυτικά η δήλωση Κονταρού

«Με λύπη μου πληροφορούμαι τις άκρως συκοφαντικές και δυσφημιστικές δηλώσεις του πρώην Προέδρου της ΕΠΣ Χανίων, που μόνο σκοπό έχουν να προσβάλουν την τιμή και την υπόληψή μου και να αμαυρώσουν την εικόνα μου στην κοινωνία.

Όσο κι αν κατανοώ την πικρία και δυσαρέσκεια ενός ανθρώπου που απώλεσε ένα αξίωμα που υπηρετούσε 26 συναπτά έτη, μου είναι αδύνατον να αντιληφθώ για ποιο λόγο εξαπολύει κατηγορίες σε βάρος μου που παραπέμπουν σε βαρύτατα ποινικά αδικήματα και μάλιστα απευθυνόμενος στα ΜΜΕ και όχι στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Σεβόμενος λοιπόν την οικογένειά μου, τους ανθρώπους που με περιβάλλουν και πρωτίστως την κοινωνία που στέκεται στο πλευρό μου όλα αυτά τα χρόνια αλλά και έχοντας πλήρως καθαρή τη συνείδησή μου, αντιμετωπίζω με αξιοπρέπεια την καθόλα άδικη και προσβλητική συμπεριφορά του κ. Βούρβαχη και τον καλώ η μάλλον τον προκαλώ τις όποιες κατηγορίες που με αφορούν να τις απευθύνει στη δικαιοσύνη και όχι στον εκάστοτε ραδιοφωνικό σταθμό.

Με εκτίμηση,

Μανώλης Κονταρός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x