Champions League

Κόντε: «To νου σας στον Γκριεζμάν»

Παρότι η Τσέλσι έχει ήδη περάσει στους 16 του Champions League, ο προπονητής της Τσέλσι δεν θέλει να δει τους παίκτες του να χαλαρώνουν στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η πρόκριση για την επόμενη φάση του Champions League είναι ήδη στα χέρια της Τσέλσι, όμως ο Αντόνιο Κόντε εξακολουθεί να ζητάει το 100% από τους παίκτες του ακόμα και στο τελευταίο ματς κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Ιταλός τεχνικός έκρουσε των κώδωνα του κινδύνου, που ακούει στο όνομα "Αντουάν Γκριεζμάν": «Η κατάσταση έχει αλλάξει. Πριν από 3 αγωνιστικές, ο Γκριεζμάν ήταν πρόβλημα γιατί δεν σκόραρε. Τώρα σκοράρει. Είναι κορυφαίος σκόρερ, ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος παίζει σε μία σπουδαία ομάδα. Πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή, όχι μόνο σε εκείνον αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους».

Η Τσέλσι βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου, όμως ενδεχόμενο στραβοπάτημά της με την Ατλέτικο δίνει το δικαίωμα στη Ρόμα –στην περίπτωση που επικρατήσει της τελευταίας Καραμπάγκ- να την εκτοπίσει από την πρώτη θέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x