Αγγλία

Κόντε: «Είναι πολύ φυσιολογικό το 4-0»

Η νίκη της Τσέλσι με το επιβλητικό 4-0 κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν ήταν κάτι το... περίεργο, σύμφωνα με τον προπονητή των Λονδρέζων, Αντόνιο Κόντε.

Η Τσέλσι κατάφερε να πάρει το μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία και «φιλοδώρησε» με 4 γκολ, στην επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο στο «Στάμφορντ Μπρίτζ», ως αντίπαλος πλέον.

Για πολλούς το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, ωστόσο σύμφωνα με τον τεχνικό των Λονδρέζων, Αντόνιο Κόντε, το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν χρίζει κάποιου σχολιασμού.

Σε δηλώσεις του στο «Sky Sports», o 47χρονος προπονητής τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε την νίκη με αυτό το αποτέλεσμα, αφού ήταν κυρίαρχη καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα. «Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας μου. Ξεκινήσαμε εξαιρετικά το παιχνίδι, είχαμε γρήγορες και σωστές εναλλαγές της μπάλας, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για γκολ. Είδα το πάθος που έβγαζαν οι παίκτες μου στην προπόνηση, πριν από τον αγώνα και πραγματικά χάρηκα που νικήσαμε γιατί το άξιζαν. Το αποτέλεσμα ήρθε απολύτως φυσιολογικά.», ανέφερε αρχικά.

Ο Ιταλός τεχνικός έκλεισε λέγοντας: «Βελτιωνόμαστε συνέχεια. Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, αφού μόνο μέσω αυτής θα πετύχουμε αυτά που θέλουμε.»

Επιμέλεια: Νίκος Ξένος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x