Αγγλία

Κόντε: «Ας σταματήσει ο Μουρίνιο ν' ασχολείται με την Τσέλσι»

Ο Ιταλός τεχνικός της Τσέλσι ενημερώθηκε για όσα είχε αναφέρει ο Μουρίνιο περί «κλάψας και γκρίνιας» προπονητών όταν χάνουν σημαντικούς ποδοσφαιριστές τους με προβλήματα τραυματισμών.

Να ενδιαφερθεί για την ομάδα του και να σκεφτεί τι συνέβη στην Τσέλσι τόσο το 2015, όσο και την περσινή σεζόν κατά την οποία αντιμετώπισε τους «μπλε» ως αντίπαλος, προέτρεψε ο Αντόνιο Κόντε τον Ζοσέ Μουρίνιο, απαντώντας σε «μπηχτές» του Πορτογάλου κόουτς.

Ο Ιταλός τεχνικός της Τσέλσι ενημερώθηκε μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Ρόμα (3-3) για όσα είχε αναφέρει ο Μουρίνιο περί «κλάψας και γκρίνιας» προπονητών όταν χάνουν σημαντικούς ποδοσφαιριστές τους με προβλήματα τραυματισμών.

Αφού, λοιπόν, θέλησε να βεβαιωθεί ότι αναφερόταν και σ' εκείνον, ο προπονητής των Πρωταθλητών Αγγλίας απάντησε λέγοντας:

«Πιστεύω ότι πρέπει ν' ασχολείται περισσότερο με την ομάδα του κι όχι με τους άλλους. Ας σκεφτεί τι συνέβη όταν ήταν εκείνος στην Τσέλσι ή τι συνέβη την περσινή σεζόν στα μεταξύ μας... Να σκεφτεί την ομάδα του περισσότερο από εμάς».



Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x