Αγγλία

Κόντε: «Επιτυχία θα είναι μία θέση για το Champions League»

Η ήττα από την Μπόρνμουθ δεν πτοεί τον Ιταλό τεχνικό ο οποίος παρόλα αυτά παραδέχεται πως η μάχη στην πρώτη 4αδα θα είναι σκληρή.

Παρά το βαρύ –και εντός έδρας- εις βάρος της Τσέλσι 3-0 από την Μπόρνμουθ, ο Αντόνιο Κόντε όχι μόνο δηλώνει ικανοποιημένος από την δουλειά που γίνεται στην ομάδα αλλά υποστηρίζει πως οι παίκτες δίνουν ό,τι καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, έκλεισε τα αυτιά του στις φωνές δυσαρέσκειας των οπαδών και δήλωσε: «Δίνουμε το 120% των δυνάμεών μας και φτάνω αυτή την ομάδα στο πιο υψηλό επίπεδο. Αλλά αν κάποιος δεν συμφωνεί με την παρουσία μου, τότε πρέπει να δέχεσαι κάθε κατάσταση. Εγώ πάντως είμαι χαλαρός, διότι γνωρίζω ότι κάνω καλή δουλειά».

Ο Ιταλός κόουτς τονίζει πως η πίεση είναι μια φυσιολογική κατάσταση που επικρατεί στον πάγκο και: «Είναι ακόμα πιο φυσιολογικό όταν είσαι προπονητής της Τσέλσι». Παραδέχεται ωστόσο πως η κατάκτηση μίας εκ των τεσσάρων θέσεων που οδηγούν στο Champions League την επόμενη χρονιά, δεν θα είναι εύκολη υπόθεση: «Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση. Δεν θα είναι εύκολο και το λέω από την αρχή της χρονιάς. Νομίζω πως οι ποδοσφαιριστές καταλαβαίνουν ότι φέτος θα παλέψουμε για μία θέση στο Champions League».

Όσο για το πρωτάθλημα, είναι μια μάλλον ξεγραμμένη υπόθεση για τον Κόντε: «Αν θέλουμε να ονειρευόμαστε και να μη βλέπουμε την πραγματικότητα, θα έλεγα ότι μπορούμε να παλέψουμε για τον τίτλο. Αλλά είναι σημαντικό να είμαστε ρεαλιστές και να γνωρίζουμε ότι θα είναι μεγάλη επιτυχία να κατακτήσουμε μία θέση για το Champions League».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x