Αγγλία

Κόντε: «Η απόφασή μου να αλλάξω το σύστημα, άλλαξε όλη τη σεζόν»

Η αλλαγή του συστήματος μεσούσης της σεζόν ήταν το κλειδί της επιτυχίας για την Τσέλσι, σύμφωνα με τον Αντόνιο Κόντε.

Αναλυτικά όσα είπε

«Αυτό είναι ένα σπουδαίο κατόρθωμα για τους ποδοσφαιριστές μου και τους ευχαρίστησα για τη συνέπεια και τη δουλειά που κατέβαλλαν όλη τη χρονιά. Μου έδειξαν από την αρχή με τη στάση τους ότι θα προσπαθούσαν να πετύχουν κάτι σπουδαίο αυτή τη σεζόν.

Δεν ήταν εύκολο για μένα να έρθω στην Αγγλία και να αλλάξω συνήθειες, γλώσσα και να κάνω τους παίκτες να αντιδράσουν μετά από την κακή σεζόν που είχαν. Η απόφαση που πήρα άλλαξε όλη τη σεζόν! Έπρεπε να διαφοροποιηθούμε και να αλλάξουμε στυλ στην ομάδα. Στη σκέψη μου από την αρχή ήταν να παίξουμε 3-4-3, διότι ήξερα ότι είχα τους παίκτες να το στηρίξω»
, είπε αρχικά.

Για τον επόμενο στόχο του και τον πανηγυρισμό του: «Η σεζόν είναι εξαιρετική, αλλά μπορούμε να κατακτήσουμε άλλο ένα τρόπαιο, το Κύπελλο. Σε κάθε παιχνίδι νιώθω ότι αγωνίζομαι μαζί με τους παίκτες μου. Δείχνω το πάθος μου και την πρόθεσή μου να είμαι δίπλα στους ποδοσφαιριστές μου σε κάθε στιγμή του αγώνα. Αυτός είμαι, έτσι είμαι! Είμαι μαζί με τους παίκτες μου, στα θετικά και στα αρνητικά. Αυτόν τον τίτλο τον κατακτήσαμε μαζί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x