Αγγλία

Κόντε: «Σε κάθε ματς χάνω... 2-3 κιλά»!

Ο Ιταλός κουβαλάει... ποδοσφαιρική τρέλα και το έχει αποδείξει με τον τρόπο που ζει κάθε αναμέτρηση από την άκρη του πάγκου.

Από το πάθος, την ένταση και την κινητικότητά του στον πάγκο, ο Αντόνιο Κόντε δηλώνει πως αισθάνεται... εξαντλημένος έπειτα από κάθε παιχνίδι της Τσέλσι και μάλιστα, τονίζει ότι χάνει 2-3 κιλά κατά τη διάρκεια του κάθε αγώνα!

Ο Ιταλός κουβαλάει... ποδοσφαιρική τρέλα και το έχει αποδείξει με τον τρόπο που ζει κάθε αναμέτρηση από την άκρη του πάγκου.

Έχει μιλήσει πολλάκις για την ένταση που του βγαίνει και την ανάγκη να χαλαρώσει και να μην προκαλέσει κακό στην υγεία του, όμως, του αρέσει να ζει με πάθος και να το βγάζει αυτό στο ποδόσφαιρο.

«Προσπαθώ να δείχνω στους ποδοσφαιριστές μου ότι είμαι στο πλευρό τους στα καλά και στα άσχημα. Είναι αλήθεια, είμαι εξαντλημένος έπειτα από κάθε παιχνίδι, νιώθω ότι έχω χάσει 2-3 κιλά σε κάθε ματς.

Και στην ποδοσφαιρική μου καριέρα ήμουν έτσι. Μπορεί να ήμουν σε μέτριο επίπεδο ως ταλέντο, όμως είχα καρδιά και θέληση για τη νίκη και για τη δουλειά που θα με βοηθούσε να ξεπεράσω τα όριά μου» ήταν τα λόγια του Κόντε.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x