Ιταλία

Κόντι: «Ο Ζλάταν θα βοηθούσε πολύ τη Μίλαν»

Ως εξαιρετική χαρακτήρισε την πιθανή προσθήκη του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στη Μίλαν, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου, Αντρέα Κόντι.

Την επιθυμία του να αγωνιστεί με τα χρώματα της Μίλαν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς εκδήλωσε ο νεαποκτηθείς μπακ του συλλόγου, Αντρέα Κόντι.

Ο διεθνής Σουηδός στράικερ έχει μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης, λόγω του τραυματισμού του στους χιαστούς, ενώ η ισχύς του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέπνευσε με την ολοκλήρωση της περυσινής σεζόν.

Παρότι υπάρχουν πιθανότητες ανανέωσης της συνεργασίας του με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, φημολογείται, επίσης, έντονα πως θα επιστρέψει στους «ροσονέρι».

Για το σενάριο αυτό, ο Αντρέα Κόντι δήλωσε στο "Milan TV": «Πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή που έχει κερδίσει πολλούς τίτλους. Η ενίσχυση του ρόστερ μας με την παρουσία του θα ήταν καθοριστικής σημασίας».

Από την άλλη, ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», απλά είπε στην "Premium Sport" πως: «Ισως παραμείνει στην ομάδα. Πλέον, δεν έχει συμβόλαιο, το ότι διεκδικούμε όμως το Super Cup Ευρώπης ίσως αποτελέσει κίνητρο για εκείνον».

Επιμέλεια: Ανδρέας Κατσικάρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x