Stoiximan Super League

Κόντης: «Φάνηκαν πολλά με τους πανηγυρισμούς των παικτών»

Στον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισαν οι παίκτες τα γκολ επί της ΑΕΛ στάθηκε ο Χρήστος Κόντης που είπε ότι θα παραμείνει στο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού.

Ως ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που οι παίκτες του κατάφεραν στο τέλος να το κάνουν να φαίνεται εύκολο, χαρακτήρισε αυτό κόντρα στην ΑΕΛ ο υπηρεσιακός τεχνικός του Ολυμπιακού, Χρήστος Κόντης, που τόνισε ότι θα παραμείνει στο τεχνικό τιμ των «ερυθρολεύκων».

Αναλυτικά:

«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, αλλά νομίζω ότι αυτό που συζητήσαμε και είπαμε, ήταν ότι οι παίκτες προετοιμάζονται κάθε βδομάδα για να παίξουν ένα παιχνίδι ήταν η μέρα τους σήμερα.

Νομίζω ότι βλέποντας τον αγωνιστικό χώρο, είχαμε ένα πλάνο και το ακολουθήσαμε, τα παιδιά κάνανε μια τεράστια προσπάθεια σε μια έδρα που η ΑΕΛ παίζει με ψυχή αλλά, νομίζω πως και εμείς βγάλαμε ψυχή και ποιότητα. Καταφέραμε να κάνουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, στο τέλος να φαίνεται εύκολο».

Για τη σημασία της νίκης: «Νομίζω πως είναι πολύ σημαντική επειδή η ΑΕΛ μέχρι τώρα δεν είχε χάσει από κάποιον σε αυτό το γήπεδο, εμείς καταφέραμε στο τέλος να πετύχουμε μια εμφατική νίκη.

Μου άρεσε πάρα πολύ το πώς πανηγύρισαν οι παίκτες και αυτό δείχνει το πόσο ήθελαν σήμερα να βρεθούν πάλι στην κορυφή, γιατί αυτή η ομάδα έχει αποδείξει πως έχει τη στόφα του πρωταθλητή και για άλλη μια φορά θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος».

Για το μέλλον του: «Ναι, θα είμαι στο τεχνικό τιμ, δεν είχα κάποια συζήτηση με κανέναν, αύριο θα είμαστε στο Ρέντη θα μιλήσουμε και θα είναι μια καινούργια μέρα για τον Ολυμπιακό, με την ομάδα στην πρώτη θέση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x