Stoiximan Super League

Κοντοές: «Έντονο συναίσθημα, αλλά…»

Ανάμικτα συναισθήματα για τον Γιάννη Κοντοέ, αφού το πρώτο του γκολ στην καριέρα του δεν συνδυάστηκε με νίκη του Απόλλωνα.

Σκασμένος ήταν ο Γιάννης Κοντοές μετά την ισοπαλία του Απόλλωνα στα Περιβόλια. Ο αμυντικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» δήλωσε χαρούμενος για το πρώτο γκολ που σημείωσε στην καριέρα του, ωστόσο, τόνισε πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη κόντρα στον Πλατανιά.

«Η αλήθεια είναι, όσο κι αν φαίνεται οξύμωρο, ότι ο φροντιστής μου είχε πει ότι θα βάλω γκολ και ο Ζησόπουλος στο φάουλ μου είπε πήγαινε μέσα. Μου αφήνει μια γλυκόπικρη γέυση, σίγουρα είναι έντονο συναίσθημα, αλλά θα ήταν καλύτερα να συνοδευόταν και με τους τρεις βαθμούς», είπε αρχικά στη NOVA και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Το έχω πει και σε παλιότερη συνέντευξη ότι αν είχαμε την ίδια ομάδα από το καλοκαίρι, θα είχαμε κάνει πολύ καλύτερα πράγματα. Έχουμε πολύ καλή ομάδα αυτή τη στιγμή. Τηρουμένων των αναλογιών παίζουμε για το αποτέλεσμα. Πατούσαμε πολύ καλύτερα σήμερα, αν εξαιρέσεις ένα 5λεπτο, 7λεπτο, έχουμε καλύτερους παίκτες και νομίζω χωρίς να ακουστεί κάπως ότι σήμερα αξίζαμε και τους τρεις βαθμούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x