Stoiximan Super League

Κοντοές: «Κάθε βαθμός είναι σημαντικός»

Στην ιδιαίτερη σημασία της λευκής ισοπαλίας που κατάφερε να αποσπάσει ο Απόλλων στην έδρα της ΑΕΚ στάθηκε με δηλώσεις του ο Γιάννης Κοντοές.

Ως ένα βαθμό ψυχολογίας χαρακτήρισε την ισοπαλία που πήρε ο Απόλλων στην έδρα της ΑΕΚ ο Γιάννης Κοντοές.

Ο αμυντικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» υποστήριξε πως κάθε βαθμός είναι σημαντικός ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Παράσχο.

«Για μας είναι πάρα πολύ σημαντικός ο κάθε βαθμός. θα προτιμούσα να είχαμε πάρει έναν βαθμό με τον Πλατανιά, αν όχι να νικούσαμε και να χάναμε σήμερα. Είμαστε ρεαλιστές, ξέρουμε ότι πάμε για τη σωτηρία. Από εκεί και πέρα θα έλεγα ότι είναι και ένας βαθμός ψυχολογίας γιατί δείχνουμε τις ικανότητές μας».

Για το τί άλλαξε ο Γιώργος Παράσχος: «Δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ για τον κύριο Γιώργο, είναι πάρα πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι το βασικό του προσόν είναι ότι διαβάζει πολύ καλά τον αντίπαλο. Νομίζω ότι κι ο κόουτς κι εμείς καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια σε ένα νέο σύστημα, το δουλέψαμε πολύ μέσα στην εβδομάδα και πήραμε έναν πολύ σημαντικό βαθμό».

Για τον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΚ: «Έπαιξε με ψηλές μπαλιές. Η απουσία του Μάνταλου έπαιξε ρόλο στο να παίξει η ΑΕΚ με έναν αναμενόμενο τρόπο. Έπαιξε όπως την περιμέναμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x