Γ' Εθνική

Κοντονής: «Δεν πρέπει να φοβάται ο Άρης»

Σταθερός στη θέση του για την τήρηση της νομιμότητας και των κανονισμών των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων εμφανίστηκε ο Σταύρος Κοντονής, ύστερα από τη συνάντηση που είχε με τον Άλεξ Κάλας.

Συνάντηση με τον Άλεξ Κάλας είχε την Τρίτη ο Σταύρος Κοντονής, ο οποίος μετά την ολοκλήρωσης της γνωριμίας του με τον ισχυρό άνδρα του Άρη υπογράμμισε εμφανίστηκε σταθερός στη θέση του υπέρ της τήρησης της νομιμότητας και των κανονισμών των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων.

«Είχα μια συνάντηση γνωριμίας με τους εκπροσώπους του Άρη, η οποία εξελίχθηκε θετικά. Τέθηκαν ζητήματα στην ηγεσία του υπουργείου και μας ζητήθηκε κάτι που το θεωρούμε αυτονόητο. Να τηρηθεί η νομιμότητα και οι κανονισμοί των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων», ανέφερε αρχικά ο υφυπουργός αθλητισμού και πρόσθεσε:

«Εμείς αυτό που τους απαντήσαμε είναι ότι δεν πρέπει να υπάρχει κανένας φόβος. Η Κυβέρνηση συμπεριφέρεται με γνώμονα τη νομιμότητα και αυτό απαιτούμε από τις ομοσπονδίες. Η κυβέρνηση είναι εδώ για να διασφαλίσει τη νομιμότητα σε όλα τα επίπεδα και αυτό θα κάνει και στον αθλητισμό».

Από την πλευρά του ο Άλεξ Κάλας ανέφερε: «Είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε τον υφυπουργό και να γνωριστούμε από κοντά. Αυτό ήταν το πρώτο σκέλος της συνάντησης και το δεύτερο αφορούσε την δέσμευση της κυβέρνησης να τηρηθεί η νομιμότητα και οι κανονισμοί. Από αυτή την δέσμευση, ο Άρης δεν πρόκειται να ευνοηθεί αλλά θα προστατεύσει τα δικαιώματά του. Ήταν πιθανότατα μία από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου. Ο κ. Κοντονής είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, δεκτικός και δίκαιος.

Είμαι χαρούμενος που τον συνάντησα και πέρασα τον χρόνο μου εδώ. Οι φίλοι του Άρη κι εγώ είμαστε στο ίδιο... καράβι, έχουμε κοινούς στόχους. Είναι μία κατάσταση αμοιβαίας νίκης και αυτό θα γίνει, θα κερδίσουμε. Τις επόμενες 15-30 μέρες θα αναδειχθούμε νικητές
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x