Stoiximan Super League

Κοντός στον ΣΠΟΡ FM: «Δεν σέβεται η Ευρωλίγκα τον Παναθηναϊκό»

Την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ σχολίασε ο Δημήτρης Κοντός στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και διέκρινε θέμα σεβασμού της Ευρωλίγκας στους πράσινους λόγω του προγράμματος.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε άλλη μια ήττα στην Ευρωλίγκα σε μια δύσκολη έδρα, αυτή την φορά απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Δημήτρης Κοντός μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την εμφάνιση αυτή και προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους αυτής.

«Ο ΠΑΟ δεν έχει διακριτούς ρόλους ακόμη. Δεν έχει χημεία. Δεν είναι οι ήττες καταστροφικές αλλά οι διαφορές», ανέφερε και συνέχισε: «Η ΤΣΣΚΑ χθες είχε πολλή ενέργεια, και ο Παναθηναϊκός ήταν soft , και αυτό έχει να κάνει περισσότερο με την συγκέντρωση και τη θέληση για τη νίκη. Δεν λέω ότι έχασε από τη διαιτησία. Θεωρώ όμως έχει υπάρχει θέμα σεβασμού του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα», τόνισε αναφερόμενος στο γεγονός ότι οι πράσινοι στα πρώτα τους ματς στην Ευρωλίγκα έχει αγωνιστεί περισσότερο εκτός έδρας και μάλιστα απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους κάτι που είναι και άρκετά επιβαρυντικό στην ψυχολογία μιας νέας ομάδας.

«Για την ώρα σαφώς και υπάρχει θέμα στο «5». Αλλά είναι περισσότερο λειτουργικό. Δεν πηγαίνει η μπάλα στον Βουγιούκα και δεν μπορεί να λειτουργήσει έτσι», πρόσθεσε.

Ακούστε όλο το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού και το σχόλιο του Δημήτρη Κοντού...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x