Stoiximan Super League

«Κόντρα για Παναθηναϊκό»

Την ώρα που ο Στραματσιόνι θεωρείται το φαβορί, την ώρα που στο προσκήνιο υπάρχει πάντα ο Παούνοβιτς, οι Ρουμάνοι χρίζουν υποψήφιο για τον πάγκο του Παναθηναϊκού τον Κόσμιν Κόντρα! Το προφίλ του.

Ακόμη ένα όνομα που «ακούγεται» για τον Παναθηναϊκό, την ώρα που εντός των επόμενων ωρών αναμένεται η οριστική κατάληξη στην αναζήτηση προπονητή.

Οι Ρουμάνοι –και πιο συγκεκριμένα το fanatic.ro- ισχυρίζονται πως το τριφύλλι έχει προσεγγίσει τον Κόσμιν Κόντρα για αντικαταστάτη του Γιάννη Αναστασίου!

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι πράσινοι φέρονται να έχουν ήδη προσεγγίσει τον 39χρονο κόουτς και να του έχουν καταθέσει πρόταση για συνεργασία, δίχως φυσικά κάτι τέτοιο να επιβεβαιώνεται από την πράσινη ΠΑΕ!

inner

Υπενθυμίζεται πως βάσει των μέχρι τώρα δεδομένων, οι Στραματσιόνι και Παούνοβιτς θεωρούνται οι δύο βασικοί υποψήφιοι για την τεχνική ηγεσία του τριφυλλιού.

Ο άλλοτε άσος των Μίλαν, Ατλέτικο (υπήρξε συμπαίκτης του Ντέμη Νικολαΐδη) ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2010 (σε ηλικία 34 ετών), αναλαμβάνοντας την Τιμισοάρα, στην πατρίδα του. Στη συνέχεια πήγε στην Πετρολούλ, προτού τον Μάρτιο του 2014 αναλάβει την Χετάφε από την οποία αποχώρησε δύο μήνες αργότερα. Τελευταίος του σταθμός η κινεζική Γκουανγκζού από την οποία έχει φύγει, δίχως όμως ακόμα να ‘ναι ελεύθερος, κάτι για το οποίο έχει προσφύγει στην FIFA, ούτως ώστε να μπορέσει να συνεχίσει σε ευρωπαϊκή ομάδα την προπονητική καριέρα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x