Κύπελλο Ελλάδας

Κόντρα στην ΑΕΚ και τον... κακό του εαυτό

Τις ελπίδες που του έχουν απομείνει είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει ο Ατρόμητος στον αυριανό δεύτερο ημιτελικό κόντρα στην ΑΕΚ – Οι σκέψεις του Τραϊανού Δέλλα εν όψει του «τελικού».

Με την ψυχολογία να μην είναι και στα καλύτερά της λόγω της κάκιστης εμφάνισης του πρώτου παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ ετοιμάζεται ο Ατρόμητος για το δεύτερο ματς κόντρα στην ΑΕΚ, στο οποίο θα κριθεί οριστικά το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό.

Παρ' όλα αυτά, οι αλλαγές βάσει των όσων έχει δείξει στις προπονήσεις αυτές τις μέρες δεν θα είναι πολλές και η μεγαλύτερη διαφοροποίηση έχει να κάνει με τη γενικότερη φιλοσοφία που θα αγωνιστεί ο Ατρόμητος, αφού σε αντίθεση με το πρώτο ματς, αύριο πρέπει να διεκδικήσει.

Συγκεκριμένα, δεδομένη πρέπει να θεωρείται η επάνοδος του Σωκράτη Φυτανίδη δίπλα στον Νίκο Λαζαρίδη στις θέσεις των σέντερ μπακ, ενώ στα άκρα της άμυνας θα είναι οι Κιβρακίδης (δεξιά), Μπίτολο (αριστερά).

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής υπάρχουν τα περισσότερα... θέματα, αφού ο Τραϊανός Δέλλας θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Σουμπίνιο που δεδομένα μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι της ομάδας, αλλά είναι αμφίβολο κατά πόσο μπορεί να αντέξει 90 λεπτά, πόσω μάλλον όταν υπάρχει και πιθανότητα παράτασης. Σε περίπτωση που τελικά ο Βραζιλιάνος μείνει στον πάγκο ο Σουμπίνιο, ο Γροντής θα πάρει θέση στους τρεις πίσω από την κορυφή της επίθεσης (οι άλλοι δύο αριστερά και δεξιά θα είναι οι Ματέι και Μπρίτο), όπως δηλαδή συνέβη και την περασμένη Τετάρτη. Σε ό,τι αφορά στη θέση του κλασικού αμυντικού χαφ, ο Ουσέρο θα είναι εκ νέου στην ενδεκάδα, με τον Κεϊτά να έχει χάσει πολλούς πόντους τον τελευταία μήνα. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Λε Ταλέκ ενώ κάτω από την εστία δεν υπάρχει κάποια διαφοροποίηση και θα ξεκινήσει κανονικά ο Μπάρκας.

Η πιθανή ενδεκάδα του Ατρόμητου: Μπάρκας – Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο – Ουσέρο, Ούμπιντες – Μπρίτο, Σουμπίνιο (Γροντής), Ματέι – Λε Ταλέκ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x