Ιταλία

Κοντράρει Νάπολι για Πεπέ η Ίντερ

Αυξάνονται οι ενδιαφερόμενοι για τον Νικολάς Πεπέ της Λιλ, με γαλλικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι η Ίντερ έχει βάλει ανταγωνισμό στη Νάπολι και προσφέρει 80 εκατομμύρια ευρώ για τον Ιβοριανό εξτρέμ.

Μεγαλώνει η… ουρά των «μνηστήρων» για τον Νικολάς Πεπέ.

Εκτός από τη Νάπολι που βρίσκεται εδώ και μέρες σε διαπραγματεύσεις με τη Λιλ, η Ίντερ φέρεται να μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης του Ιβοριανού επιθετικού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Equipe», οι «νερατζούρι» επιθυμούν διακαώς τον 23χρονο εξτρέμ κι έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στους «λιλουά» ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο γαλλικός σύλλογος κοστολογεί στα 65 εκατομμύρια ευρώ το μεγάλο του «αστέρι», γεγονός που κάνει την πρόταση της Ίντερ δελεαστική, την ώρα που εκκρεμεί η απάντηση για την προσφορά της Νάπολι.

Οι «παρτενοπέι» προσφέρουν 55 εκατομμύρια ευρώ συν έμψυχο αντάλλαγμα, βάζοντας στην εξίσωση τον Αλγερινό Αντάμ Ουνάς, ο οποίος έλαμψε στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα αρκετών γαλλικών συλλόγων.

Η επίμονη προσπάθεια των Ναπολιτάνων για τον Πεπέ φαίνεται μάλιστα πως είναι ανεξάρτητη της έκβασης του σίριαλ με τον Χάμες Ροντρίγκες.

Όπως αναφέρει το «Sportitalia», οι δευτεραθλητές Ιταλίας παλεύουν για το δανεισμό του Κολομβιανού με οψιόν αγοράς ώστε να διαθέσουν άμεσα το «ρευστό» για τον Ιβοριανό επιθετικό.

Μένει να φανεί με ποια πρόταση θα ικανοποιηθεί περισσότερο η πλευρά της Λιλ, η οποία σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Equipe» έχει δεχθεί επίσημες προτάσεις και από Άρσεναλ και Λίβερπουλ.

Επιθυμία του παίκτη, άλλωστε, είναι να αγωνιστεί στην Premier League, όπως έχει επικοινωνηθεί από την πλευρά του μάνατζερ του.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x