Κοντρέρας: «Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα»

Αναλυτικά μίλησε στον Arena FM για:

- το αν παρακολουθεί τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα. Βλέπω κάθε σαββατοκύριακο τι γίνεται στον ΠΑΟΚ. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα. Μακάρι να συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη θέση και στο τέλος να κατακτήσει το πρωτάθλημα».

- το αν περιμένει πρόσκληση σε ενδεχόμενη φιέστα: «Το ελπίζω. Θα προσπαθήσω να έρθω τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο για να δω κάποιο παιχνίδι. Θα ήθελα να μιλήσω με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για να εξετάσουμε το ενδεχόμενο να στείλω κάποιον ποδοσφαιριστή να παίξει στην ομάδα, αφού τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με την ανάδειξη παικτών».

-το αν μιλάει με τον Πάμπλο Γκαρσία: «Δεν μίλησα με τον Πάμπλο. Μιλάω με τον Σνάουτσνερ, τον Ίβιτς και τον Μουσλίμοβιτς. Με τον Γκαρσία η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μιλήσει».

-τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ: «Νομίζω ότι αυτή η σεζόν είναι πολύ καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα μετά από πάρα πολλά χρόνια. Κέρδισε πέρσι το Κύπελλο και φέτος μπορεί να κατακτήσει ακόμη έναν τίτλο. Ελπίζω να τα καταφέρει και να μείνει στην πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται αυτήν τη στιγμή».

- το αν υπάρχουν ταλαντούχοι παίκτες στην Λατινική Αμερική που μπορούν να παίξουν στον ΠΑΟΚ: «Υπάρχουν πολλοί παίκτες με ταλέντο για να παίξουν σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον σύλλογο σε αυτό το κομμάτι, και να φέρω ορισμένους παίκτες στην ομάδα».

- τον κόσμο της ομάδας: «Κάθε φορά αισθάνομαι την ανάγκη να τους ευχαριστώ για όσα πέρασα στην Θεσσαλονίκη. Επιθυμώ τα καλύτερα για την ομάδα και τον κόσμο της. Ελπίζω αυτή η σεζόν να είναι γεμάτη νίκες, και να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Παρακολουθώ πολύ συχνά τον ΠΑΟΚ και φέτος θεωρώ ότι είναι η στιγμή να κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ