Stoiximan Super League

Κοιτάει Τζαβέλλα ο Παναθηναϊκός

Την περίπτωση του Γιώργου Τζαβέλλα φαίνεται πως θα εξετάσουν στον Παναθηναϊκό, μόνο σε περίπτωση που ο παίκτης μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.

Τα μάτια τους έχουν στραμμένα σε περιπτώσεις παικτών από την Superleague στον Παναθηναϊκό, που δεν αποκλείεται να εξετάσουν ποδοσφαιριστές που τυχόν θα μείνουν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με τη «Live Sport» ένας από τους παίκτες που αρέσουν και υπάρχουν στο μυαλό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, είναι ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Ο Έλληνας αμυντικός είναι σε συζητήσεις με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ για την λύση του συμβολαίου του, με τους «πράσινους» να είναι έτοιμοι να ασχοληθούν μαζί του, αν και εφόσον γίνει αυτό.

Πάντως, προς το παρόν δεν υπάρχει επαφή με τον παίκτη από πλευράς Παναθηναϊκού, αλλά αν μείνει ελεύθερος, τότε θα εξεταστούν οι απαιτήσεις και τα θέλω του παίκτη.

Στον Παναθηναϊκό δεν καίγονται για προσθήκη παίκτη στην συγκεκριμένη θέση, αλλά είναι σημαντικό για τους «πράσινους» ότι είναι ένας παίκτης σε καλή ηλικία, με εμπειρία και παραστάσεις και αυτό είναι στα συν του παίκτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x