Stoiximan Super League

Κοιτάζει μπροστά η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αφήνει στην άκρη την απογοήτευση για την απώλεια του Κυπέλλου και στρέφεται στα play offs. Ποιος ο μίνιμουμ στόχος και ο σχεδιασμός που ήδη «τρέχει» για την επόμενη σεζόν.

Μπορεί το Κύπελλο να χάθηκε άδοξα και άδικα, αλλά η σεζόν δεν τελείωσε για την ΑΕΚ, που καλείται να μαζέψει τα κομμάτια της για να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χρονιά.

Μετά το χθεσινό ρεπό, οι «κιτρινόμαυροι» επιστρέφουν σήμερα στα Σπάτα αρχίζοντας προετοιμασία για τα play offs που αναμένεται να αρχίσουν την προσεχή Κυριακή, εφόσον-φυσικά-επικυρωθεί σήμερα από το ΔΣ της Super League η βαθμολογία για τις θέσεις 1-5.

Ο Μανόλο Χιμένεθ προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του συγκεντρωμένους, καθώς ο στόχος που υπάρχει μπροστά δεν είναι αμελητέος. Η ΑΕΚ ασφαλώς στοχεύει στην πρώτη θέση στα play offs, ενώ το μίνιμουμ που καλείται να πετύχει είναι να αποφύγει την τελευταία θέση. Κι αυτό γιατί στην περίπτωση αυτή θα υποχρεωθεί να αρχίσει τις υποχρεώσεις της στο Europa League από τον δεύτερο προκριματικό γύρο και θα δώσει το πρώτο της ματς στις 13 Ιουλίου, κάτι που θα την αναγκάσει να αρχίσει πολύ νωρίς την προετοιμασία της. Αν η «Ένωση» παίξει στον τρίτο προκριματικό του Champions ή του Europa League θα παίξει για πρώτη φορά στην Ευρώπη δύο εβδομάδες αργότερα (25-27 Ιουλίου).

Παράλληλα, το νομικό τμήμα της ΠΑΕ έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζει την υπερασπιστική γραμμή (περιμένοντας και το κατηγορητήριο της Πειθαρχικής Επιτροπής) για τα επεισόδια στο Βόλο, προκειμένου να έχει τη μικρότερη δυνατή τιμωρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x