Stoiximan Super League

Κοιτάζει μπροστά και Πλατανιά η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να αφήσει πίσω την ήττα από τον Παναθηναϊκό, αφού το ματς με τον Πλατανιά πλησιάζει. Δεν προλαβαίνει ο Γαλανόπουλος, εκτός και ο Ντίντακ.

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό (2-3) πλήγωσε την ΑΕΚ, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε, ωστόσο άπαντες είναι υποχρεωμένοι να συνεχίσουν. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που ακόμη και η συμμετοχή στα play offs είναι πλέον σε κίνδυνο και το ματς με τον Πλατανιά στα Χανιά την Πέμπτη πλησιάζει και θα κρίνει πολλά…

Το κλίμα στην προπόνηση της Δευτέρας ήταν-όπως είναι λογικό-βαρύ αλλά όλοι είναι αποφασισμένοι για αντίδραση από το παιχνίδι της Κρήτης.

Τα προβλήματα, βέβαια, δεν λείπουν. Ο Μανόλο Χιμένεθ στο ματς αυτό δεν θα έχει διαθέσιμο τον τιμωρημένο Ντίντακ Βιλά, αλλά και τον Κώστα Γαλανόπουλο που μετά τη διάταση που έχει υποστεί σήμερα υποβλήθηκε σε θεραπεία και ακολούθησε και ατομικό πρόγραμμα.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο χθεσινό ντέρμπι ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης. Περισσότερα πράγματα για τις πρώτες σκέψεις του προπονητή για πρόσωπα και διάταξη θα φανούν στην προπόνηση της Τρίτης (10:30).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x