Euro 2024

Κόκε: «Θα είναι όνειρο αν κερδίσω τίτλο με την εθνική Ισπανίας»

Για τους στόχους που έχει με την Εθνική Ισπανίας μίλησε ο Κόκε, ενόψει του αγώνα με την Ιταλία στις 6 Οκτωβρίου για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Σε ρυθμούς...Μουντιάλ βρίσκεται η εθνική Ισπανίας, καθώς πλησιάζει το παραδοσιακό ντέρμπι με την Ιταλία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ. Η λέξη «εκδίκηση» είναι αποτυπωμένη στο μυαλό των «φούριας ρόχας», μετά την οδυνηρή ήττα και τον αποκλεισμό από τη «σκουάντρα ατζούρα» στο πρόσφατο Euro. Σε δηλώσεις του, ο Κόκε δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο γεγονός αυτό.

«Θέλουμε να κερδίσουμε την Ιταλία, ώστε να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο, αλλά και για να πάρουμε εκδίκηση», είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τη Marca.

Ο 24χρονος μέσος της Ατλέτικο εξέφρασε και την επιθυμία του να φθάσει ψηλά με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, κατακτώντας κάποιον μεγάλο τίτλο: «Έχω πολλά όνειρα, αλλά το να κερδίσω κάτι με την Εθνική Ισπανίας θα είναι το καλύτερο από όλα. Ιδανικά, αυτό θα είναι κάποιο Μουντιάλ ή κάποιο Euro».

Τέλος, ο Κόκε, ο οποίος κάνει μια εξαιρετική χρονιά υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Σιμεόνε, τόνισε και το παράπονό του σχετικά με τη μη κλήση του συμπαίκτη του Χουανφράν, από τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιούλεν Λοπετέγκι: «Θα ήθελα να βρίσκεται στην Εθνική, αλλά ο Σέρχι Ρομπέρτο και ο Καρβαχάλ κάνουν πολύ καλές σεζόν. Θα μου λείψει, αλλά ο προπονητής ξέρει καλύτερα».

Επιμέλεια: Μάριος Φορτούνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x