Stoiximan Super League

Κολιτσιδάκης: «Πολύ φρέσκος ο Παναθηναϊκός»

Στην πολύ καλή φυσική κατάσταση του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Θανάσης Κολιτσιδάκης σε συνέντευξή του στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ είπε πως ο Ατρόμητος θα παλέψει να πάρει το «διπλό» στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Το εγκώμιο του Παναθηναϊκού και του Γιάννη Αναστασίου έπλεξε ο Θανάσης Κολιτσιδάκης σε δηλώσεις του ΣΠΟΡ FM 94,6. Ακόμα, ο βοηθός του Νίκου Νιόπλια στον Ατρόμητο σημείωσε την πολύ προσπάθεια που καταβάλλουν οι παίκτες του στα play offs, τα οποία εκτιμάει πως πρέπει να καταργηθούν.

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Θανάση Κολιτσιδάκη στο ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης:
«Κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια. Τα πήγαμε καλά με τον Αστέρα, είχαμε τις ευκαιρίες να πάρουμε τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε να βάλουμε γκολ. Πλέον στοχεύουμε στο επόμενο ματς στην Τρίπολη».

Για τη διαδικασία των play offs:
«Είναι δύσκολη και επίπονη διαδικασία. Σε βάζουν να παίξεις έξι πολύ δύσκολα παιχνίδια στο τέλος της σεζόν και σίγουρα δεν μπορείς να έχεις την απόδοση που θα έπρεπε. Σε ένα πρωτάθλημα 18 ομάδων συμφωνώ με τον προπονητή μας πως δεν χρειάζεται. Ίσως σε ένα πρωτάθλημα με λιγότερες ομάδες να ταίριαζε καλύτερα».

Για τη μάχη στους αγώνες κατάταξης μέχρι τώρα:
«Έχει σημασία αν βγεις πρώτος ή δεύτερος στα play offs για τα οικονομικά δεδομένα μιας ομάδας. Είτε για τη θέση στο Champions League είτε για την απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Η ομάδα που έχει ξεχωρίσει μέχρι στιγμής είναι ο Παναθηναϊκός».

Για το επόμενο παιχνίδι στην Τρίπολη:
«Είναι πολύ σημαντικό το ματς με τον Αστέρα για τη συνέχεια. Ο Αστέρας δεν έχει πετύχει ακόμα γκολ, εμείς μόνο ένα. Σε αυτό το σημείο μετράει να έχεις καθαρό μυαλό μετά από ένα επίπονο πρωτάθλημα. Η τελευταία εντύπωση μένει, αλλά έχουμε το κίνητρο και το όραμα να πάμε να κερδίσουμε στην Τρίπολη και να δούμε στο τέλος τι θα γίνει».

Για τις δυσκολίες στην επίθεση:
«Έχουμε βελτιωθεί πολύ στην επίθεση από τότε που ήρθαμε στην τεχνική ηγεσία με τον Νίκο Νιόπλια. Υπάρχει μεγάλη κούραση στους παίκτες, θέλω να τους ευχαριστήσω για την προσπάθειά τους. Δεν έχουμε συνηθίσει να αγωνιζόμαστε δύο παιχνίδια σε μία εβδομάδα. Κάνουμε ευκαιρίες, υπάρχει μία δυστοκία τώρα, αλλά δεν πιστεύω πως έχουμε σημαντικό πρόβλημα στην επίθεση».

Για το αν έχουν μιλήσει με τη διοίκηση για ανανέωση της συνεργασίας τους:
«Όχι, για την επόμενη χρονιά δεν έχουν γίνει ακόμα συζητήσεις ακόμα».

Αν περίμενε το 3Χ3 του Παναθηναϊκού:
«Έχει την εμπειρία, τη φανέλα και τους παίκτες. Ήταν πολύ έξυπνη η διαχείριση του προπονητή του, του κυρίου Αναστασίου μετά την ήττα από μας όπου έχασε τις τελευταίες ελπίδες του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έκανε πολλές αλλαγές και παρά τις διαμαρτυρίες πολλών οπαδών για τις εμφανίσεις του στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος, είναι πολύ φρέσκια ομάδα τώρα. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς τραυματίες, ενώ ο Παναθηναϊκός τρέχει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου. Γίνεται μία καλή προσπάθεια. Είναι σημαντικό που ο Παναθηναϊκός έχει τον ίδιο προπονητή δύο χρόνια τώρα και έχει μάθει πολύ καλά τους παίκτες του. Αν συνεχίσει με καλύτερες και ποιοτικότερες μεταγραφές τα επόμενα χρόνια, θα μπορέσει να διεκδικήσει και το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x