Europa League

«Κόλλησε» η Κοπεγχάγη του Ζέκα

Έμειναν στον… άσο. Ισοπαλίες με δύο «κερδισμένες» περιλάμβανε η πρεμιέρα του Europa League στο έκτο όμιλο, καθώς η Λοκομοτίβ Μόσχας πήρε 0-0 στην έδρας της Κοπεγχάγης και η Σερίφ στην Ζλιν.

Όλα στο… μηδέν.

Η απόλυτη ισορροπία επικρατεί στον έκτο όμιλο του Europa League μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής. Η Κοπεγχάγη που είχε βασικούς του Ζέκα και Πιέρο Σωτηρίου (ο πρώην χαφ του Παναθηναϊκού έγινε αλλαγή στο 86’), έμεινε στο 0-0 στην έδρα της κόντρα στην Λοκομοτίβ Μόσχας και δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Ίδιο το αποτέλεσμα και στο Ζλιν-Σέριφ Τίρασπολ και με αυτόν τον τρόπο οι τέσσερις ομάδες έχουν από έναν βαθμό και επίσης οι τέσσερις αντίπαλοι είναι στα ίσα σε ό,τι αφορά και τη διαφορά τερμάτων. Έτσι, πιο κερδισμένες μπορούν να νιώθουν οι δύο φιλοξενούμενες ομάδες, που έφυγαν... ατσαλάκωτες από τη συγκεκριμένες έδρες και έβαλαν στο σακούλι έναν βαθμό που δεν ήταν εντός προγράμματος.

Αρκετά σφιχτό ήταν το ματς ανάμεσα στην Κοπεγχάγη και την Λοκομοτίβ Μόσχας, με τους γηπεδούχους να έχουν λίγες περισσότερες προσπάθειες (έξι εναντίον τεσσάρων) για να σκοράρουν, αλλά δεν τα κατάφεραν και προς το τέλος ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού έγινε αλλαγή, επειδή ο Σολμπάκεν πήρε περισσότερα ρίσκα ώστε να πετύχει γκολ η ομάδα του.



Δίχως πολλές συγκινήσεις (όπως αναμενόταν άλλωστε) ήταν και το ματς ανάμεσα στις δύο... φτωχές -και από ποιοτικής πλευράς- ομάδες του ομίλου και ύστερα από ένα κακό ματς από πλευράς παραγωγής φάσεων ήρθε φυσικά το 0-0.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής
Κοπεγχάγη-Λοκομοτίβ Μόσχας 0-0
Ζλιν-Σερίφ Τίρασπολ 0-0

Βαθμολογία 6ου ομίλου
Κοπεγχάγη 1 (0-0)
Λοκομοτίβ Μόσχας 1 (0-0)
Σερίφ Τίρασπολ 1 (0-0)
Ζλιν 1 (0-0)

Επόμενη αγωνιστική (28/09, 22:05)
Λοκομοτίβ Μόσχας-Ζλιν
Σερίφ Τίρασπολ-Κοπεγχάγη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x