Super League 2

Κόλλησε ξανά ο Ηρακλής – Απέδρασε από τη Σπάρτη η Κέρκυρα

Άφησε βαθμούς στα Τρίκαλα ο Ηρακλής, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 στην 13η αγωνιστική της Football League. Με το διπλό (1-2) έφυγε από την Σπάρτη η Κέρκυρα και ανέβηκε στη 2η θέση.

Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, ο Ηρακλής έμεινε στο 0-0 με τα Τρίκαλα στην 13η αγωνιστική της Football League.
Η κατάσταση του γηπέδου των Τρικάλων δεν βοήθησε τις δύο ομάδες να δείξουν τις δυνατότητές τους, κάτι που φάνηκε και στο αποτέλεσμα. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από μια καλή ευκαιρία στο πρώτο μισό του ματς, ενώ στο δεύτερο ο Γηραιός μπήκε πιο δυνατά και απείλησε με το «καλημέρα» με τους Ρόβα και Κλέιτον. Παρότι στο δεύτερο 45λεπτο διατήρησε τον έλεγχο, δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 68’ οι παίκτης του Ηρακλή διαμαρτυρήθηκαν και για πέναλτι που δεν υποδείχτηκε σε διπλή παράβαση (φάουλ και στη συνέχεια της φάσης χέρι).

Με το διπλό έφυγε από τη Σπάρτη η Κέρκυρα που επικράτησε 2-1 και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο. Οι Φαίακες ήταν απειλητικοί στο μεγαλύτερο μέρος του ματς και άνοιξαν το σκορ στο 54’ με κεφαλιά του Μότα, ενώ στο 74’ ο Τουράμ διπλασίασε τα τέρματα. Η Σπάρτη μείωσε στις καθυστερήσεις με τον Τιέντσε, όμως δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.

Στο 0-0 κόλλησε και η Δόξα Δράμας με τον Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά. Οι Δραμινοί κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, όμως δεν κατάφεραν να μετατρέψουν την κυριαρχία τους σε γκολ. Στο ημίωρο του ματς ο Πέρεθ απείλησε, με τον Γεωργιάδη να μην του επιτρέπει να σκοράρει, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 49’ με σουτ του Ολαϊτάν που πέρασε άουτ μετά από παρέμβαση του Ανδρέου. Η Δόξα απάντησε με δική της ευκαιρία, ξανά με τον Πέρεθ που δεν άλλαξε το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά, η 13η αγωνιστική

Σάββατο (19/01)
ΑΟΧ/Κισσαμικός-ΑΕ Καραϊσκάκης 1-0
(66’ Κουσκουνάς)

Παναχαϊκή-Πλατανιάς 1-0
(82’ Ελευθεριάδης)

Εργοτέλης-Αήττητος Σπάτων 3-1
(23’ πεν. Έφορντ, 37’ Κούατεγκ, 75’ Ροβίθης – 54’ Σταματάκης)

Απόλλων Λάρισας-ΝΠΣ Βόλος 1-1
(69’ Πολέτο – 3’ Ηλιόπουλος)

Κυριακή (20/01)
Αιγινιακός-Ηρόδοτος 0-1
(47’ Αργκιλέσι)

Σπάρτη-Κέρκυρα 1-2

Απόλλων Πόντου-Δόξα Δράμας 0-0

Τρίκαλα-Ηρακλής 0-0

Η επόμενη (14η) αγωνιστική:
Σάββατο 26/1 - 15:00
Πλατανιάς-Απόλλων Λάρισας
Βόλος-Ηρακλής
Κυριακή 27/1 - 15:00
Απόλλων Πόντου-Σπάρτη
Κέρκυρα-Αιγινιακός
Δόξα Δράμας-ΑΟΧ Κισσαμικός
Καραϊσκάκης-Εργοτέλης
Αήττητος Σπάτων-Τρίκαλα
Δευτέρα 28/1 - 15:00
Ηρόδοτος-Παναχαϊκή

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x