Stoiximan Super League

Κολοβέτσιος: «Βγαίνουμε πιο δυνατοί από όλο αυτό»

Συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι είναι όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ανεπηρέαστοι απ’ όλα όσα ακούγονται είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον αμυντικό των «πράσινων» να τονίζει πως το «τριφύλλι» θα βγει πιο δυνατό από τις… δοκιμασίες που περνάει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Κολοβέτσιου στην κάμερα της Nova:

«Από την αρχή ξέραμε πως θα ήταν ματς τελικός. Χρειαζόμασταν πάση θυσία τους βαθμούς, μπήκαμε πολύ δυνατά, σκοράραμε δύο πολύ όμορφα και με συγκέντρωση και σωστή νοοτροπία κρατήσαμε τη νίκη. Βγαίνουμε πιο δυνατοί από όλο αυτό, είμαστε μια παρέα στα αποδυτήρια και με την στήριξη του κόσμου μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον.

Μαζί και με τον κόουτς δεν αφήνουμε πολλά πράγματα να μπαίνουν στα αποδυτήρια. Προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας και νομίζω μαζί με τον κόσμο μπορούμε να μείνουμε ενωμένοι και να βγούμε αλώβητοι από αυτό. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και τον προπονητή μου. Αρχίζουν και βγαίνουν πράγματα και στο χορτάρι, χρειαζόμασταν λίγο χρόνο και πιστεύω η συνέχεια θα είναι ανάλογη. Θα βοηθήσει η διακοπή και θεωρώ πως όσα ακούγονται δεν θα πρέπει να μας επηρεάζουν
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x