Κύπελλο Ελλάδας

Κολοβέτσιος: «Δείξαμε πράγματα μετά από καιρό»

Ειδικών συνθηκών παιχνίδι, στο οποίο όμως αντεπεξήλθε καλά η ΑΕΚ χαρακτήρισε τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο (1-0) ο Δημήτρης Κολοβέτσιος.

Ανάκαμψη της ΑΕΚ παρά τις επεισοδιακές τελευταίες ημέρες διέκρινε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, όπως δήλωσε μετά τη νίκη με 1-0 επί του Ατρομήτου στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου.

«Ήταν ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών, μετά τα τελευταία γεγονότα και την ήττα στη Λιβαδειά. Ανακάμψαμε και δείξαμε στοιχεία που είχαμε καιρό να δείξουμε. Σκοράραμε, θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα γκολ, αλλά κρατάμε το 1-0 και θα πάμε στη ρεβάνς για την πρόκριση. Δεν είναι το πιο εύκολο να είσαι συγκεντρωμένος μετά από όσα έγιναν, αλλά αν είσαι επαγγελματίας πρέπει να αφήνεις όλα τα άλλα στην άκρη του μυαλού σου», ανέφερε ο Λαρισαίος αμυντικός.

Όσο για τις άδειες κερκίδες, είπε: «Δεν ήταν ωραίο. Δυστυχώς είμαστε συνηθισμένοι στην Ελλάδα. Μακάρι να γίνει μάθημα για όλους, ώστε να μην γίνουν επεισόδια».

Τέλος, για το αν η ΑΕΚ μπορεί να αντεπεξέλθει σε τόσο βαρύ πρόγραμμα μέχρι το τέλος της σεζόν, απάντησε: «Θεωρώ ότι χωράνε δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη, έχουμε το όνομα, την ιστορία, την ποιότητα και τους παίκτες για να αντεπεξέλθουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x