Stoiximan Super League

Κολοβέτσιος: «Είναι ευκαιρία μας»

Ευκαιρία για να αναρριχηθεί στη βαθμολογία χαρακτήρισε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος το βατό πρόγραμμα της ΑΕΚ, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Στο χέρι της ΑΕΚ είναι να κάνει ένα σερί νικών και να αναρριχηθεί στη βαθμολογία, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος στην κάμερα της Nova εν όψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ (15:00).

«Μετά τη νίκη στο προηγούμενο ματς είμαστε καλά, αφού ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς γιατί πήραμε ξανά τους τρεις βαθμούς και ανεβήκαμε ψυχολογικά και θέλουμε τώρα να συνεχίσουμε με νίκες. Παρουσιάσαμε κάποιες δυσκολίες με το νέο σύστημα, ίσως επειδή δεν το ξέρουμε ακόμα τόσο καλά. Το δουλέψαμε, όμως, κι αυτή την εβδομάδα. Δεν ξέρω αν θα παρουσιαστούμε το ίδιο έτοιμοι όπως στην Κομοτηνή. Δουλέψαμε, όμως, αρκετά για να αντεπεξέλθουμε και να εμφανιστούμε καλύτεροι. Από το πρώτο λεπτό το μυαλό μας θα είναι στο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο για να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Να συνεχίσουμε με νίκες», τόνισε ο αμυντικός της «Ένωσης».

«Ο Παναιτωλικός δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα, αλλά τις τελευταίες αγωνιστικές βλέπουμε ότι έχει παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο. Έχει γίνει πιο "σφιχτή" ομάδα και εκτός έδρας μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνος με τις αντεπιθέσεις. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην τους επιτρέψουμε να βγάλουν φάσεις. Γκολ θα βάλουμε στην επίθεση. Μπροστά μας έχουμε μεγάλη ευκαιρία, αφού το πρόγραμμα είναι κάπως βατό, αλλά τα πάντα εξαρτώνται από εμάς. Από το πώς θα προσεγγίσουμε εμείς αυτά τα παιχνίδια. Αν είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι θεωρώ ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x