Stoiximan Super League

«Κομάντο» στο Φάληρο!

Έτοιμος να παλέψει το απαιτητικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό παρουσιάζεται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα αγωνιστεί με τη φανέλα… παραλλαγής απόψε στο Καραϊσκάκη.

Ως μεγάλο αουτσάιντερ του αποψινού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη αντιμετωπίζεται ο ΠΑΟΚ (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς έχουν αρκετά προβλήματα, κυρίως τραυματισμών και σήμερα θα παραταχθούν στο φαληρικό γήπεδο με εννιά απουσίες!

Ο Ιγκόρ Τούντορ καλείται να διαχειριστεί αυτή τη δύσκολη κατάσταση και να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες του αναλογούν για ένα καλό αποτέλεσμα στην 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Βελλίδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου, Βίτορ, Χατζηησαΐα και Τζαβέλλα.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Τζιόλης με τον Τσίμιροτ, ενώ στα πλάγια θα είναι οι Πέλκας και Μακ. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν Αθανασιάδης και Μπερμπάτοφ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σιαμπάνης, Μαλεζάς, Σκόνδρας, Σάμπο, Γκολάσα, Δημητριάδης και Κάκκος. Εκτός έμειναν οι Γλύκος, Χαρίσης, Λέοβατς, Κοροβέσης, Ζάιρο, Ροντρίγκες, Μελίσσας, Κωνσταντινίδης και Μυστακίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x