Αγγλία

«Κομμένες» οι γυναίκες στο προπονητικό της Λίβερπουλ!

Απόλυτα αφοσιωμένους στη δουλειά τους θέλει τους παίκτες της Λίβερπουλ ο Γιούργκεν Κλοπ και για το λόγο αυτό απαγόρευσε την παρουσία των συντρόφων τους στο προπονητικό κέντρο.

Πειθαρχία και προσήλωση απαιτεί από τους παίκτες της Λίβερπουλ ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο νέος προπονητής της ομάδας έχει πάρει μια σειρά από μέτρα για την βελτίωση της εικόνας των «κόκκινων» και ένα εξ αυτών αφορά στην απαγόρευση της παρουσίας των συντρόφων των ποδοσφαιριστών στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. «Το Μέλγουντ είναι προπονητικό κέντρο ποδοσφαίρου», τους είπε χαρακτηριστικά καθιστώντας σαφές πως οτιδήποτε δεν αφορά το ποδόσφαιρο θα πρέπει να μένει εκτός.

Παράλληλα, ο Γερμανός τεχνικός έχει περιορίσει κατά πολύ τον ελεύθερο χρόνο και τα ρεπό των παικτών του, που πλέον είναι υποχρεωμένοι να περνούν πολύ περισσότερη ώρα στο «Μέλγουντ» για να βελτιωθούν ατομικά και σαν ομάδα. Ενδεικτικό είναι πως μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων και την πρώτη μέρα μετά την επιστροφή όλων των διεθνών στη βάση τους υπήρξε τριπλή προπόνηση μέσα σε μια μέρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x