Αγγλία

Κομμένες οι πίτσες στην Μάντσεστερ Σίτι!

«Όποιος ποδοσφαιριστής δεν έχει το σωστό βάρος, δεν θα προπονείται με την πρώτη ομάδα», ανακοίνωσε ο Πέπε Γκουαρντιόλα. Και το εννοεί.

Σε αυστηρή δίαιτα έχουν μπει οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι από τον Πεπ Γκουαρντιόλα ο οποίος δείχνει από τις πρώτες μέρες ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για κανέναν.

Ο Ισπανός τεχνικός έκανε ξεκάθαρο στους ποδοσφαιριστές του πως όποιος δεν βρίσκεται στα σωστά κιλά, δεν πρόκειται να παίρνει μέρος στις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και ως εκ τούτου οι πιθανότητές του για θέση στην βασική 11αδα θα μειωθούν.

Ο Σαμίρ Νασρί είναι ένας εκ των οποίων η δίαιτα πρέπει να τεθεί σε άμεση εφαρμογή καθώς το νούμερο που έδειξε η ζυγαριά όταν ανέβηκε σε αυτήν, ήταν απογοητευτικό.

Στην κορυφή των «απαγορευμένων» απολαύσεων βρίσκονται η πίτσα, οι πολυθερμιδικοί χυμοί φρούτων και όλες οι επεξεργασμένες τροφές.

«Έχουμε ακούσει συχνά από προπονητές ότι η υγιεινή διατροφή είναι πολύ σημαντική, αλλά με τον Γκουαρντιόλα, αν είσαι υπέρβαρος δεν προπονείσαι με την ομάδα. Είναι η πρώτη φορά που κάποιος το εφαρμόζει και αυτό είναι σημαντικό», δήλωσε ο Γκαέλ Κλισί.

Ο Γάλλος αμυντικός αποκάλυψε πως ήδη υπάρχουν κάποιοι παίκτες οι οποίοι δεν συμμετέχουν στις προπονήσεις λόγω περιττών κιλών και το δικαιολόγησε λέγοντας: «Αν πρέπει να είσαι 60 κιλά και είσαι 70, δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο καθώς υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού με αποτέλεσμα να επιβαρύνεις την ομάδα».

Ο Κλισί δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για την νοοτροπία του Γκουαρντιόλα τον οποίο παρομοίασε με τον Αρσέν Βενγκέρ: «Και οι δύο έχουν αλλάξει τον τρόπο που βλέπει ο κόσμος το ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι είναι ο ιδανικός μάνατζερ για κάθε είδους παίκτη. Είναι ο τύπος που αν έχεις την τύχη να δουλέψεις μαζί του, θα τον θυμάσαι για πολύ καιρό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x