Αγγλία

Κομπανί: «Εύχομαι να πάθει διάρροια ο Αζάρ»

Απόλυτα ειλικρινής για το ρόλο που θέλει να έχει ο συμπατριώτης του, Εντέν Αζάρ, στο προσεχές ντέρμπι της Σίτι κόντρα στην Τσέλσι, παρουσιάστηκε ο αρχηγός των «σίτιζενς», Βινσάν Κομπανί.

Διάθεση για χιούμορ είχε ο Βινσάν Κομπανί σε δηλώσεις που πραγματοποίησε εν όψει του ματς της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Τσέλσι, αφού επικεντρώθηκε στο ταλέντο του συμπατριώτη του, Εντέν Αζάρ και πώς θα ήθελε να τον δει σε αυτό το ματς.

Ο αρχηγός των «σίτιζενς» τόνισε μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι θα ήθελε ο καλός του φίλος να πάθει διάρροια, ώστε να μην μπορεί να αγωνιστεί στον αγώνα της Κυριακής.

«Θα ήλπιζα ο Εντέζ Αζάρ να πάθει διάρροια», είπε στη «Het Nieuwsblad» και στη συνέχεια αποφάσισε να μιλήσει πιο σοβαρά: «Ας σοβαρευτώ. Δεν μπορείς να υποτιμήσεις την επιρροή που έχει σε αυτή την Τσέλσι.

Την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στη Σουόνσι ήταν ο μόνος που ήταν επικίνδυνος, ακριβώς επειδή μπορεί να περάσει τρεις-τέσσερις αμυντικούς. Μπορείς να έχεις όσα τακτικά πλάνα θέλεις, αλλά όταν ο Αζάρ αρχίζει να τρέχει, έρχεται το χάος», συμπλήρωσε Βινσάν Κομπανί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x