Stoiximan Super League

Κομπλέ στον «τελικό»

Με στόχο να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του για συμμετοχή στα play-off θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι ο Ατρόμητος, περιμένοντας παράλληλα και τα αποτελέσματα των ανταγωνιστών του.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Ατρόμητου για το ματς που έχει χαρακτήρα τελικού κόντρα στον Παναιτωλικό μέσα στο Περιστέρι.

Οι «κυανόλευκοι» αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη 10η θέση με 33 βαθμούς και θέλουν να φτάσουν στο μάξιμουμ που μπορούν μέχρι το τέλος της σεζόν, δηλαδή 42 βαθμούς, ώστε να διεκδικήσουν μέχρις εσχάτων μία θέση για τα play-off.

Αυτό θα συμβεί είτε απ’ ευθείας μέσω της 5ης θέσης, κάτι πολύ δύσκολο, αφού υπάρχει τόσο ο Πανιώνιος που έχει απόσταση 8 βαθμών, αλλά και άλλες ομάδες που βρίσκονται ενδιάμεσα και με δικό τους σερί μπορούν να μπουν «σφήνα» στις προνομιούχες θέσεις, είτε μέσω της 6ης θέσης, αν και εφόσον προκύψουν ευχάριστα για τους Περιστεριώτες νέα από την Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ.

Σε κάθε περίπτωση ο Τραϊανός Δέλλας και οι παίκτες του είναι υποχρεωμένοι να νικήσουν για αρχή την ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη και στη συνέχεια με περισσότερα στοιχεία να βγάλουν και τα «κομπιουτεράκια». Το ευχάριστο για τον Θεσσαλονικιό τεχνικό είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές του είναι διαθέσιμοι και μπορεί να παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση.

Μπάρκας, Κυβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Κεϊτά, Ούμπιντες, Μπρίτο, Σουμπίνιο, Ματέι, Λε Ταλέκ αναμένεται να απαρτίζουν το 4-2-3-1 του «Τράι», με τους υπόλοιπες διεκδικητές (Στόιτσεφ, Παπαδόπουλος) να έχουν λιγοστές πιθανότητες.

Αύριο το πρωί θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο του Περιστερίου. Αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

Η σημερινή προπόνηση έγινε στο αθλητικό κέντρο με την παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x