Ελλάδα

Κομπότης: «Δώσαμε ειλικρινείς εξηγήσεις»

«Δώσαμε τις απαραίτητες εξηγήσεις και θεωρούμε πως είναι ειλικρινείς και βάσιμες», δήλωσε αποχωρώντας από το γραφείο του ανακριτή ο Γ. Κομπότης. Αναμονή για πιθανά περιοριστικά μέτρα.

Μετά από πολύωρη παρουσία στο γραφείου του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, ο Γιάννης Κομπότης ολοκλήρωσε την απολογία του και αποχώρησε.

«Δώσαμε τις απαραίτητες εξηγήσεις και θεωρούμε πως είναι ειλικρινείς και βάσιμες», ανέφερε φεύγοντας ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, που φέρεται να αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για δωροδοκία και δωροληψία.

Αυτό που ακόμη δεν είναι σαφές, είναι αν θα του επιβληθούν περιοριστικοί όροι, κάτι που θα αποσαφηνιστεί μετά και την αποχώρηση του δικηγόρου του από την Ευελπίδων. Αν του επιβληθούν περιοριστικοί όροι, αναμένεται να υποχρεωθεί να παραδώσει τις μετοχές του, αλλά και να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ, αλλά και τη θέση του εκπροσώπου της Super League στην ΕΠΟ.

Στο γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, βρέθηκε επίσης ο Θόδωρος Κουρίδης. Ο πρώην νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου, πήρε προθεσμία μέχρι τις 2 Ιουνίου για να απολογηθεί. Νωρίτερα, στην Ευελπίδων παρουσιάστηκε και το μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, Αριστείδης Σταθόπουλος, που πήρε προθεσμία για τις 3 Ιουνίου. Ο συνεργάτης του Γιώργου Γκιρτζίκη αντιμετωπίζει κατηγορίες για την ίδια υπόθεση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x