Euro 2016

Κονέ: «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία»

Ψύχραιμος ο Παναγιώτης Κονέ, παρά το ότι η Εθνική δεν νίκησε την Ουγγαρία. Ο διεθνής μέσος ήταν πικραμένος που δεν ήρθε το χρυσό γκολ, αλλά έδωσε σύνθημα για 5x5 που θα βάλει στο «κόλπο» την Ελλάδα!

Χάθηκε ακόμα μια μάχη, αλλά όχι ο πόλεμος. Ο Παναγιώτης Κονέ κρατάει την καλή εμφάνιση της Εθνικής -μετά από καιρό- κόντρα στην Ουγγαρία, αλλά «χαλάστηκε» που αυτή δεν συνδυάστηκε με διπλό.

Ο διεθνής άσος, πάντως, δεν χάνει τις ελπίδες του και δίνει το σύνθημα για τρίποντα προσεχώς που θα μπορέσουν να κρατήσουν όρθιο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και «μέσα» στο κόλπο του Euro, έστω και μέσω της τρίτης θέσης (και των μπαράζ).


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κονέ στη NERIT

«Μας μένει πικρή γεύση. Ψάχναμε τον εαυτό μας και δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις για γκολ αλλά δεν είχαμε την ουσία για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε μια νέα ομάδα κάναμε αρκετές φάσεις. Προσπαθούμε κι εμείς να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού που έπαιζε η Εθνική τόσα χρόνια. Βάλαμε τις βάσεις για το μέλλον και τα επόμενα 5 ματς που αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι και καταφέρουμε να βάλουμε τη μπάλα στα δίχτυα θα προσφέρουμε θέαμα και θα έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

«Δεν φάνηκε η έλλειψη επιθετικών. Είχαμε διαβάσει τον αντίπαλο. Είχαμε χώρους από τα άκρα. Αν προσπαθούσαμε με κάθετες μπαλιές από τον άξονα θα κλέβανε την μπάλα θα έβγαιναν στην αντεπίθεση. Η ουσία ήταν να μπει η μπάλα στα δίχτυα. Αυτή είναι η μεγάλη πικρία σήμερα γιατί αναπτυχθήκαμε πολύ ωραία. Θέλω να πω πως η ομάδα με νέους παίκτες και ταλέντο έχουν βάλει τις βάσεις. Αν συνεχίσουμε έτσι και πάρουμε το διπλό στα Φερόε έχουμε ελπίδες για να περάσουμε. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, Αυτή η ομάδα έχει ταλέντο και θα το αποδείξουμε στα επόμενα ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x