Euro 2016

Κονέ: «Μας αδίκησε το σκορ»

Δεν είχε όρεξη για πολλά λόγια ο Παναγιώτης Κονέ μετά την ήττα της Εθνικής με σκορ 3-1 από τη Βόρεια Ιρλανδία. Δήλωσε ωστόσο πως η ομάδα δεν στάθηκε τυχερή και την αδικεί το αποτέλεσμα.

Πρέπει να ξαναβρεί τα πατήματά της η Εθνική και να προχωρήσει μπροστά σύμφωνα με τον Παναγιώτη Κονέ, που μιλώντας μετά τη νέα ήττα με σκορ 3-1 από τη Βόρεια Ιρλανδία στάθηκε στο γεγονός πως την ομάδα φαίνεται πως την έχει ξεχάσει ακόμη και η τύχη…

Συγκεκριμένα:

«Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα. Περίμεναν πίσω για να βάλουν το γκολ. Καταλαβαίναμε πως το ματς θα κρινόταν σε αυτό. Κάναμε κάποιες ευκαιρίες κυρίως από στατικές φάσεις αλλά δεν τα καταφέραμε. Το δεύτερο και το τρίτο γκολ που δεχτήκαμε ήταν τυχερά. Δεν αξίζαμε τέτοιο σκορ. Έτσι κι αλλιώς η πρόκριση είχε χαθεί, πρέπει να ξαναβρούμε τα πατήματά μας και προχωράμε.

Είχαμε πολύ μεγάλο κίνητρο. Θέλαμε νίκη ή θετικό αποτέλεσμα. Δεν νικά μόνο αυτός που έχει το κίνητρο. Υπάρχει η ποιότητα, η τύχη η οργάνωση. Παίζουν πολλά ρόλο. Θέλαμε θετικό αποτέλεσμα αλλά δεν έγινε αυτό.

Μας αδίκησε λίγο το σκορ, δεχτήκαμε δύο τυχερά γκολ
», δήλωσε ο διεθνής μέσος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x