Stoiximan Super League

«Κόπηκε» τελικά από την αποστολή του ΟΦΗ ο Μιχόγεβιτς

Παρότι προπονήθηκε σήμερα, ο Μιχόγεβιτς κρίθηκε ανέτοιμος κι έμεινε έξω από τις επιλογές του Χάιμε Βέρα για το αυριανό ματς… φωτιά του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης, όπως και ο τιμωρημένος Νέιρα.

Ολοκληρώθηκε σήμερα (20/04) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ πριν το κρισιμότατο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάνης», για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αν και προπονήθηκε κανονικά, ο Μάρκο Μιχόγεβιτς κρίθηκε ανέτοιμος από τον Χάιμε Βέρα και έμεινε εκτός αποστολής των «ομιλιτων», όπως και ο Βαγιεμπά Σακόρ.

Παράλληλα, Δημήτρης Κομεσίδης και Γιάννης Δερμιτζάκης συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, ενώ οι Παναγιώτης Δεληγιαννίδης και Πάτρικ Βουό έκαναν θεραπεία. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Χουάν Νέιρα, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Αντιθέτως, στην 19μελή αποστολή του ΟΦΗ συμπεριλαμβάνονται οι: Σωτηρίου, Στρέζος, Κυριακίδης, Ποτουρίδης, Γιαννούλης, Οικονόμου, Ντίνας, Βαζ, Σόουζα, Κουτσιανικούλης, Γιακουμάκης, Μπράουν, Αργυρόπουλος, Μεγιάδο, Ναμπί, Κοροβέσης, Σάσι, Νάστος και Πέρσον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x